U bent hier

Gelaatsverzorging

 

Voor gelaatsbehandelingen gebruik ik de producten van pHformula. Dit bedrijf ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula brengt op deze manier wetenschap en ervaring samen tot effectieve methodes voor huidverzorging. 
NIEUWSTE GENERATIE PEELINGS

          

pHformula heeft een peelingmethode ontwikkeld die de meest voorkomende huidproblemen doeltreffend behandelt, en daarbij de nevenwerkingen zoals roodheid en overmatige schilfering tot een minimum herleidt. Door deze methode is het mogelijk de behandeling bijvoorbeeld tijdens een middagpauze te doen zonder aan efficiëntie in te boeten.


 

 


365 V.I.T.A. C € 65

Deze behandeling revitaliseert de huid, waardoor grove poriën terug verfijnen, de huid voelt ook strakker aan. Ze verzorgt een liftend effect dat huidverslapping van de wangen en de kaakrand aanpakt. 


A.G.E BEHANDELING € 69

Deze behandeling werd speciaal samengesteld om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. De combinatie van pyrodruivenzuur om celvernieuwing te stimuleren en amandelsuur om oneven pigmantatie aan te pakken zal een complete behandeling geven tegen alle tekenen van huidveroudering. 

 

M.E.L.A BEHANDELING € 79

Deze behandeling werd speciaal samengesteld in een kleivormige basis om de ingrediënten dieper in de huid te laten indringen, om de pigmentvlekjes te helpen verminderen. 

 

A.C.N.E BEHANDELING € 49 

Het hoofdbestanddeel van deze behandeling is azeloglycine, een derivaat van azelaïnezuur. Dit laatste is een gekend ingrediënt van de dermatoloog voor de behandeling van acne. De combinatie van het penetratiebevorderend complex (pH-DVC) en de andere zuren (die de werking zullen bevorderen) zal rechtstreeks inwerken op de oorzaak van puistjes. 

 

C.R. BEHANDELING € 69 

Deze behandeling werd speciaal samengesteld om de uiterst gevoelige huid te kalmeren, en opstoten van roodheid te helpen vermijden. 

 

Mesotransductie : € 89

Deze non invasieve technologie is gebaseerd op de verhoogde penetratie in de diepere huidlagen. 

 

Micro en meso therapie: € 95

Micro-en mesotherape is een nieuwe behandelingstechniek waarbij kleine hoeveelheden werkstoffen in de huid worden gebracht met als doel huidverjonging, de toniciteit, elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van heel fijne naaldjes die vele picroscopische kleine kanaaltjes in de huid maken, waardoor het lichaam aangespoord wordt om nieuw collageen aan te maken. Deze kanaaltjes laten toe dat werkstoffen zoals multi peptides, vitamines en anti-oxidanten beter worden opgenomen.